e
Banner

Etiketler: sosyal sorumluluk



DHL Global Forwarding çalışanlarından Gönüllü hareketler devam ediyor


Yayın: 19-09-2012
Kategori: Lojistik
Etiketler: dhl sosyal sorumluluk

DHL Global Forwarding Türkiye çalışanları, 2008 yılında Asya Pasifik’te başlatılan ve tüm dünyada hızla yankı bulan ‘Global Gönüllüler Günü’ kapsamında İstanbul Zihinsel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile down sendromlu gençlerle gün boyunca bir araya geldi.





Globelink Ünimar, TEV iş birliğiyle kız öğrencilerin eğitimini destekliyor



Globelink Ünimar, sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Gençlerimizin eğitimde fırsat eşitliğinden faydalanabilmesi için çalışan Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile gerçekleştirilen iş birliğiyle kız öğrencilerin eğitimi için burs fonu oluşturuldu. Projeyle öğrencilerin eğitim hayatlarının desteklenmesi hedefleniyor.




Batı Innovative Logistics sevimli dostları unutmuyor


Yayın: 04-04-2023
Kategori: Lojistik

Batı Innovative Logistics sosyal sorumluluk çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Kurum, eğitim, çevre, doğal afet, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi konularda gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra sokak hayvanlarını da unutmuyor. 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü’nde yürüteç desteğine ihtiyaç duyan sevimli dostlara yürüteç yardımında bulunuyor. 




Bati Innovative Logistics’ten Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı yardım


Yayın: 04-10-2023
Kategori: Lojistik

Batı Innovative Logistics sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor. Kurum, eğitim, çevre, doğal afet, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi konularda gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra sokak hayvanlarını da unutmuyor. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Kurtaran Ev ile iş birliği yaparak sevimli dostlarımızın ihtiyaçlarına destek oluyor. 




BATI Innovative Logistics, Mardin'deki öğrencilerin yeni yıl dileklerini hayata geçirdi


Yayın: 17-01-2024
Kategori: Lojistik

BATI Innovative Logistics, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi bir kez daha göstererek, "BATI'dan Doğuya Yeni Yıl Coşkusu" adlı projesini üçüncü kez hayata geçirdi. Bu yılın odak noktası ise Mardin bölgesinde seçilen iki okuldaki çocukların yeni yıl dileklerini gerçekleştirmek oldu.